Cal Tonarro dev

This post is also available in: English Spanish Català

Política de privadesa

Actualitzada per darrera vegada el 8 d’abril de 2024
Data d’entrada en vigor 8 d’abril de 2024

Aquesta Política de Privadesa descriu les polítiques de l’Hotel Caltonarro, Plaça de les Homilies, 8 Organyà, Barcelona 25794, Espanya, correu electrònic: info@caltonarro.cat, telèfon: 973 250 411 sobre la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació que recopilem quan utilitzes la nostra web (https://www.caltonarro.cat/). (el servei”). En accedir o utilitzar el Servei, vostè accepta la recopilació, l’ús i la divulgació de la seva informació d’acord amb aquesta Política de Privadesa. Si no accepta el mateix, no accedeixi ni utilitzi el Servei.

Podem modificar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de Privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigència 180 dies a partir de la data en què es publiqui al Servei i el seu accés o ús continu del Servei després d’aquest temps constituirà la seva acceptació de la Política de privadesa revisada. Per això us recomanem que reviseu periòdicament aquesta pàgina.

1. INFORMACIÓ QUE RECOPILEM:

Recopilarem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

Nom
Correu electrònic

2. COM COMPARTIM LA SEVA INFORMACIÓ:

No transferirem la vostra informació personal a cap tercer sense sol·licitar el vostre consentiment, excepte en circumstàncies limitades com es descriu a continuació:

Analítica
Exigim a aquests tercers que utilitzin la informació personal que els transferim només per al propòsit per al qual va ser transferida i que no la conservin per més temps del necessari per complir aquest propòsit.

També podem divulgar la vostra informació personal per al següent: (1) per complir amb la llei, regulació, ordre judicial o un altre procés legal aplicable; (2) per fer complir els seus acords amb nosaltres, inclosa aquesta Política de Privadesa; o (3) per respondre a reclams que el seu ús del Servei viola els drets de tercers. Si el Servei o la nostra empresa es fusiona o adquireix amb una altra empresa, la vostra informació serà un dels actius que es transfereixi al nou propietari.

3. RETENCIÓ DE LA SEVA INFORMACIÓ:

Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 30 dies o durant el temps que la necessitem per complir els fins per als quals va ser recopilada, com es detalla en aquesta Política de Privadesa. És possible que necessitem conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara manteniment de registres/informes d’acord amb la llei aplicable o per altres raons legítimes com el compliment de drets legals, prevenció de frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap de les quals ho identifica. (directa o indirectament), es poden emmagatzemar indefinidament.

4. ELS TEUS DRETS

Depenent de la llei que s’apliqui, podeu tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al processament actiu de les vostres dades, sol·licitar-nos que compartim (portem) les vostres dades personals. informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagi brindat per processar les seves dades, el dret a presentar una queixa davant d’una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure’ns a info@caltonarro.cat. Respondrem la vostra sol·licitud d’acord amb la llei aplicable.

Tingueu en compte que si no ens permet recopilar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per processar-la per als fins requerits, és possible que no pugueu accedir ni utilitzar els serveis per als quals es va buscar la seva informació.

5. COOKIES

Per obtenir més informació sobre com les utilitzem i les opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

6. SEGURETAT

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, l’ús indegut o l’alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, atesos els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem assegurar ni garantir la seguretat de la informació que ens transmet i ho fa sota el seu propi risc.

7. ENLLAÇOS DE TERCERS I ÚS DE LA SEVA INFORMACIÓ

El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Aquesta Política de Privadesa no aborda la política de privadesa ni altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercer que operi qualsevol lloc web o servei al qual es pugui accedir a través d’un enllaç al Servei. Us recomanem encaridament que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu. No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de llocs o serveis de tercers.

8. DELEGAT DE QUEIXES/PROTECCIÓ DE DADES

Si teniu alguna consulta o inquietud sobre el processament de la vostra informació que està disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Reclamacions a l’Hotel Caltonarro, Plaça de les Homilies, 8 Organyà, correu electrònic: info@caltonarro.cat. Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la llei aplicable.